Obavijest o otkazivanju sezone

petgrad-web
Petgrad obranio naslov prvaka, Autolimarija druga, Active preokretom do bronce
22. veljače 2020.

Obavijest o otkazivanju sezone

inducta-petgrad

Dragi naši igrači, gledatelji, navijači, simpatizeri, dragi naši prijatelji!

Pretpostavljamo da ste vjerojatno već i sami mogli naslutiti loše vijesti vezane uz našu omiljenu zanimaciju tijekom zimskih mjeseci, a ovim putem vas i službeno obavještavamo da otkazujemo sezonu 2020./2021.

Razlog je neizvjesna zdravstvena i epidemiološka situacija na našem području. S obzirom na brojne mjere i ograničenja prilikom organizacije javnih događaja, vodstvo KC lige procijenilo je da je pred nama previše prepreka da bismo naše natjecanje mogli provesti na uobičajeni način.

Osim igranja malog nam nogometa, KC liga je isto tako važna zbog druženja i prijateljstva koje vlada među igračima i ekipama. U ovoj situaciji to ne bi bilo moguće provesti u uobičajenom obliku, a čak i da dobijemo dozvolu za igranje, publiku nam (sudeći po drugim primjerima dvoranskih sportova) vjerojatno ne bi dozvolili.

Zbog svega navedenog, Koprivnička udruga za rekreativni sport donijela je odluku o otkazivanju 12. sezone, koja se trebala održati od studenoga 2020. do veljače 2021. godine.

Nadamo se da će se situacija normalizirati te da ćemo 12. sezonu moći započeti u jesen 2021. godine.
Do tad nam ostanite zdravi, čuvajte sebe i druge. I, naravno, trenirajte koliko možete, jer ćemo se kad-tad opet sresti u našoj omiljenoj dvorani!

Vaši KURS i KC liga

Comments are closed.